ADRENALINSKI PARK ZA ODRASLE I DJECU

 
Svi naši projekti

O NAMA

Predstavljamo projekte naše tvrke!

Party land – adrenalinski park

img

Party kuća – zabavimo se!

img

PARK PARTY LAND

Adrenalin + Zabava + Priroda + Odmor

Vođeni motivom "zabave nikad dosta", odlučili smo se otvoriti moderni adrenalinski park. Posjetiteljima pružamo maksimalan komfor, nešto sasvim drugačije što do sada u Hrvatskoj nisu imali priliku vidjeti i isprobati! Nadamo se da se vidimo i da ćete uživati u parku i svim našim sadržajima i prednostima.

Pogledaj ponudu
 

PARTY KUĆA

Zabava + Vrt + Bazen + Privatnost

Naš prvi projekt je Party kuća. Mjesto, odnosno kuća koja omogućuje prije svega zabavu, opuštanje i uživanje s onima s kojima želite podijeliti lijepe trenutke u svom životu, gdje želite proslaviti rođendane, kako svoje tako i dječje, gdje se želite maknuti od napornog tjedna koji je iza Vas i opustiti, pa čak organizirati i intimno vjenčanje. Ohrabreni Vašim dobrim reakcijama krenuli smo dalje te, osmislili i otvorili Party land.

Pogledaj web
 

DRUŠTVENE MREŽE

KOMENTIRAJ NAS!

Reci što misliš!

PARTY KUĆA

POGLEDAJ PONUDU!

LAJKAJ NAS!

Napiši svoj komentar!

1000

POSJETITELJA

3500

FANOVA :-)

25 km

OD ZAGREBA

6000

LAJKOVA :-)

Zanima Vas mišljenje drugih?

Mediji o nama

Top local places

Kao većina mladih, smatramo da je kretivnost u današnje vrijeme jako bitna jer iz nje mogu nastati mnogi veliki i bitni projekti. Osmisliti nešto novo, luksuzno, s druge strane pristupačno svim dobima danas je poprilično teško jer je tržište zasićeno sa mongokakvim ponudama.

Top local places
Pixsell

Igrišće: Luksuzna kuća koja se iznajmljuje za organizirane zabave

Pixsell